Information om J:M Tech och Kenne Bell´s produkter

Installation av Kompressorsystem

J:M TECH är exklusiv återförsäljare för KENNE BELL´s produkter i Europa och övriga världen utanför USA. Kontakta oss på J:M TECH vid frågor eller beställningar.

GARANTI & TRYGGHET

När du köper en nyckelfärdig kompressorinstallation av J:M TECH får du en installation med väl utprovade komponenter, för att vi ska kunna garantera högsta kvalité.

  • Installerad av personal med mångårig erfarenhet av förbränningsmotorer och mekanisk överladdning.
  • Du får en avsevärd effektökning utan att behöva bygga om motorn , som passar utmärkt för daglig körning med komfortabel effekt.
  • Vi utvecklar och tillverkar själva Skruvkompressorn i det svenska samägda systerbolaget HPS SUPERCHARGERS AB.
  • Övriga komponenter utvecklas och tillverkas av det amerikanska bolaget KENNE BELL som J:M TECH har ett nära samarbete med.

Allt detta leder till att vi kan ge dig snabb support och service. Vi ger 1 års full garanti på samtliga ingående detaljer.

Kenne Bell

För mer uppdaterad information om Kenne Bell´s produkter rekommenderar vi att ni besöker deras officiella hemsida.

1.739 hk med Kenne Bells nya 4.7L- Blower – Rare Air!!!

Vi testar Kenne Bell´s 4,7L- , Bigun-intake, TB och intercooler (artikel från Mustang 360).

I en värld där även stock Shelbys överstiger 660 hk, vad tar det för att imponera på motmotorvärlden? Eftersom 700 hk bara är en remskiva, tune eller luftintag bort så måste nästa steg vara 800, 900 eller till och med 1000 hk. 1000 hk är imponerande, speciellt när det kommer från en motor på bara 5,8 liter, imponerande eller hur? Även om 1000 hk är mer än tillräckligt för de flesta entusiaster så har nu den officiella steget höjts av folket på Accufab och Kenne Bell.

Färskt är ju deras sista ansträngning som krossade 1500 hk barriären med en topp på dryga 1600 hk. Men det senaste projektet innehåller ett antal uppgraderingar, inklusive en supersized ny superladdare, Bigun-intake och en matchande mellankylareuppgradering. Kombinera dessa nya erbjudanden från Kenne Bell med Wizardry från Accufab… Hur låter 1,739 hk?

Leave a Reply